Q ClinicalVacature Verpleegkundige

Q Clinical

Q Clinical is een nieuwe snel groeiende Nederlandse onderneming, in opdracht van de farmaceutische industrie voeren wij medisch wetenschappelijk onderzoek uit.” clinical trials”
Voor het coördineren en continueren van bestaande en nieuwe onderzoeken zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele collega.
Die binnen onze praktijken samen met de artsen onderzoek naar nieuwe/verbeterde medicijnen wil uitvoeren.

De baan

Als research verpleegkundige speel je een belangrijke rol in de uitvoering van clinical trails in onze onderzoeksites. Je bent betrokken bij alle aspecten van clinical trials, zoals de voorbereiding, organisatie en uitvoering van de logistieke processen in de huisartsenpraktijk, assisteren in de werving van proefpersonen en de verzameling en invoer van data in diverse elektronische systemen.

Je houdt overzichten bij van de lopende onderzoeken en follow-up visites. Je bent aanspreekpunt voor betrokken artsen, geeft input bij monitor audits en bij vragen en problemen aanspreekpunt voor patiënten. Je waarborgt dat de clinical trails plaatsvinden volgens de geldende wet- en regelgeving en draagt daarmee bij aan de professionalisering en verhoging van de kwaliteit van onderzoek.

De toekomstige medewerker moet zelfstandig kunnen werken, initiatief tonen en zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen voor de uitvoering van de onderzoekstaken. Daarnaast moeten de projecten ingepland kunnen worden, de agenda worden ingedeeld en zorg worden gedragen voor de patiënten die deelnemen aan het onderzoek. Daarbij heb je een flexibele instelling en beschik je over goede contactuele eigenschappen. Verder dien je in staat te zijn bewust te handelen ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid, die relevant zijn voor deze functie. In deze specifieke functie wordt je inzet gevraagd bij verschillende projecten. We vragen m.n. een flexibele inzet en snel schakelvermogen om diverse projecten te kunnen ondersteunen.

Er wordt verwacht dat je jaarlijks een aantal dagen in het buitenland zal worden getraind op studieprotocollen.

Profiel:

  • Je bent een verpleegkundige op MBO-niveau.
  • Je beschikt bij voorkeur over meerjarige ervaring als researchverpleegkundige.
  • Kennis van het werken met eCRF’s systemen is een pre.
  • Je kunt veneuze puncties afnemen, en deze voorbereiden voor transport.
  • Je kunt praktijk gerichte handelingen als, ecg maken, afnemen en verwerken van bloed verrichten.
  • Je beschikt tevens over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Bovenal wordt er verwacht dat je precies geordend werkt. Jij dient de kwaliteitsstandaard te bewaken.
  • Beschikt over eigen vervoer

Wij bieden:

Dienstverband van 24-32 uur per week (dit is bespreekbaar).
Werktijden van maandag t/m vrijdag, maar mocht een studie hierom vragen kan hiervan afgeweken worden.
Contract voor een jaar, met optie op verlenging
Werklocaties: Groot Rijnmond
Salarisindicatie afhankelijk van leeftijd en ervaring

Solliciteren:

Mocht je interesse hebben in de functie, mail dan een sollicitatie brief compleet met een duidelijke motivatie, je CV, certificaten, referenties en salaris indicatie. Sollicitaties met alleen een CV worden niet in behandeling genomen.
Mocht je nog vragen hebben over de functie, mail gerust.